Bruiloft Rudie en Cora

Rudie en Cora gaven elkaar het ja-woord op 11 september j.l. Hoe bijzonder is het om als bruid in een 59-er Cadillac Sedan DeVille met een 6,4 liter V8 motor met maar liefst 325 pk de bruidegom op te halen? Ja, jullie lezen het goed. Cora haalde haar aanstaande man op. Zou ze het andersom niet vertrouwd hebben? Jawel hoor, maar om praktische redenen zijn ze afgeweken van de traditie dat de man de vrouw ophaalt. Waarom ook niet!

Na nog een filmpje opgenomen te hebben in de tuin voor TikTok met de dochter van Rudie vertrok het bruidspaar naar de trouwlocatie. De ceremonie werd gehouden bij De Schildhoeve in Fluitenberg. Niet alleen een heel mooie locatie, maar ook het personeel van De Schildhoeve is buitengewoon gastvrij en zeer enthousiast. De ceremonie vond buiten plaats op de vlonder bij de vijver. Afgelopen zomer heeft De Schildhoeve een zeer mooie verbouwing ondergaan en biedt nu nog meer mogelijkheden dan voorheen.

Na de ceremonie en het ja-woord heb ik de familie- en groepsfoto’s in de naastgelegen parktuin gemaakt. Met het zonnetje erbij was dat een waar feestje. De taarten werden aangesneden en ook voor de kinderen waren er allerlei lekkernijen.