Bruiloft Gerben en Heleen

Trouwen op Valentijnsdag? Zeker! Bewuste keuze? Voor sommigen wel, voor Gerben en Heleen niet. Neemt niet weg dat op Valentijnsdag de liefde gevierd moet worden! Om 07.00 uur stond de kapster al voor de deur bij de bruid. Een paar busjes haarlak zijn op zo’n dag geen uitzondering en al snel was het eerste busje leeg.

Gerben had ondertussen al de trouwauto, een dikke Dodge RAM 1500 opgehaald. Met een cilinderinhoud van maar liefst 5.654 cm³ en dik 400 pk aan vermogen mag het duidelijk zijn dat er een lekkere roffel in deze auto zit. Dát is iets wat mij nog niet gelukt is om op een foto vast te leggen, het geluid dan hè. Uiteraard hebben we uitgebreid de tijd genomen om ook de trouwauto keurig in de fotoshoot op te nemen.

Water, weiland, heide werden opgezocht, kenmerkend voor de omgeving waar ze wonen en regelmatig te vinden zijn vanwege beroep en sport. Een binnen locatie was ook geregeld, daar werden de muziekinstrumenten die hun samen hebben gebracht uit de tas gehaald.

De huwelijksvoltrekking vond plaats in het gemeentehuis in Zuidwolde en aansluitend werd de dag volgemaakt bij De Schildhoeve in Fluitenberg.